Billetpriser og medlemsskab

Studerende medlemmer: gratis
Børn og unge under 18 år: gratis

BILLETSALG
Billetter til de enkelte koncerter sælges på internetportalen Place2Book samt ved indgangen en time før koncertstart.
Allerede i sensommeren vil man kunne købe billetter online til samtlige seks koncerter.
Købte billetter refunderes ikke.

MEDLEMSSKAB – omfatter sæsonens 6 koncerter
Almindeligt: kr. 200 (Billetpris kr. 50 pr. koncert )
Studerende: kr. 75 (Gratis adgang)

MEDLEMSSKAB – omfatter forårets 3 koncerter:
Almindeligt: kr. 100 (Billetpris kr. 50 pr. koncert )
Studerende: kr. 35 (Gratis adgang)

INDMELDELSE I FORENINGEN OG GENTEGNING AF MEDLEMSSKAB
Indmeldelse og gentegning sker ved indbetaling af kontingent samt indsendelse af mail til kassereren med navn og kontaktoplysninger.

GAVEIDÉ
Hvad med en musikalsk fødselsdags- eller værtindegave i form af et gavekort på en halv eller hel sæsons medlemsskab af Kammermusik Odense? Der er mange kombinationsmuligheder og priserne går fra  kr. 100 for medlemsskab til en halv sæson (forårssæsonen) til f. eks. 2 medlemsskaber med 2 fribilletter til kr. 400.
For køb eller mere info: send en mail.

SKAF NYE MEDLEMMER – FÅ EN GAVE
Hvis du som medlem skaffer et nyt medlem til foreningen, modtager du som tak 2 fribilletter til vores koncerter. (Fribilletterne kan benyttes af medlemmer).

BANK INFO
Nordea Bank 2370 – 0370 147 388