Søndag 21/1 kl. 15.00

KVINDESTEMMER

Odense Valgmenighed
Dronningensgade 1, 5000 Odense C

Køb billet

Tuva Semmingsen, mezzosopran, med
Esbjerg Ensemble

“En tour de force med Tuva Semmingsen og Esbjerg Ensemble – en eftermddag både I og vi sent vil glemme!”

Programmet består af kendte operauddrag som ”Ombra mai Fu” fra Händels opera “Serse”, “Seguidila” fra Bizets “Carmen”, ”When I am Laid” fra Purcells “Dido og Aneas” – i selskab med helt nye toner af Hans Abrahamsen, Bára Gisladottir og Lotta Wännakoski samt instrumentale mellemspil af Strauss, Ravel og Schönberg og et møde med Ravels eksotiske ”Chanson de Madecasses”.

Esbjerg Ensemble er Danmarks ældste professionelle fuldtids kammerensemble. Grundlagt i 1967 og i 50-års jubilæumssæsonen så levende som nogen sinde. Ensemblets ti musikere, som repræsenterer næsten lige så mange nationaliteter, er flittige gæster i de danske koncertsale men har også turneret over det meste af verden.

Til denne koncert har Esbjerg Ensemble allieret sig med en af de mest spændende sangere, det danske musikliv for tiden kan byde på: utroligt alsidige Tuva Semmingsen, der føler sig lige så hjemme i barokkens lange, elegiske linier, Rossinis virtuose koleraturer, som den forførende Carmen og i nutidens toner – både i den smalle og den populære genre.