Lørdag 1/9 kl. 14.00 – Bonuskoncert

Trio Chalumeau spiller uddrag af Johann Sebastian Bachs “Goldbergvariationer”Medlemmer af Kammermusik Odense har gratis adgang til koncerten, der varer max. 30 minutter (det er muligt at melde sig ind i foreningen i forbindelse med koncerten).

Trio Chalumeau bestående af klarinettisterne John Kruse, René Højlund Rasmussen og Kenneth Larsen har specialiseret sig i repertoire for forskellige kombinationer af medlemmer af klarinetfamilien.
Ved denne koncert skal vi høre klarinet, bassethorn og basklarinet i et arrangement af et af musikhistoriens store variationsværker lavet specielt til Trio Chalumeau.
De tre musikere udgjorde i en årrække Odense Symfoniorkesters fremragende klarinetgruppe. Siden har John Kruse konkurreret sig til pladsen som soloklarinettist i Det Kg. Kapel, mens René Højlund og Kennet Larsen fremdeles spiller i Odense Symfoniorkester.

Koncerten finder sted i Odense Valgmenighed, Dronningensgade 1, 5000 Odense C, og den er kommet i stand i et samarbejde mellem Kammermusik Odense og Sammenslutningen af Danske Musikforeninger, der afholder den årlige generalforsamling netop denne dag i Odense Valgmenighed.